Tuesday, August 1, 2017

Buat Saniah, mama aryan dan Nieda...



Separuh hari di pejabat Pos Malaysia. Baru hari ini berkesempatan 
mengeposkan barang untuk tiga sahabat blog yang telah 'meneka di mana 
aku berada'. Pasti ketiga-tiganya tertunggu-tunggu kiriman 
barang ini. Maaf... agak lambat.

16 comments:

  1. Terima kasih kak sweetie..xpe lambat pun

    ReplyDelete
  2. Wow...tahniah buat ketiga2 mereka kak...rezeki..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau boleh saya nak bagi souvenier pada semua rakan yg sering singgah di blog saya Atie... Tp apakan daya saya tak mampu buat mcm tu... so saya buatlah main teka2.. siapa dulu dia dapat.

      Delete
  3. terima kasih . lambat asal selamat sampai ...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau lambat sgt pun tak boleh jugak... hilang feel heheh.

      Delete
  4. Replies
    1. Ada peluang next time kita buat lagi teka-teki ya cik Bunga.

      Delete
  5. Terimakasih sweetie....bukan hadiah yang diharapkan sangat tapi ikatan persahabatan tu yang paling berharga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesama Saniah. Mmg dah lama saya nak kasi kengkawan souviner sbg tanda persahabatan.

      Delete
  6. Wahhhh rezeki...nanti akan datanf mungkin rezeki saya pulak ke..kan kan...hihi

    ReplyDelete
  7. wah dorang ada hadiah lah
    maktok punya mana ni hahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa hari saya di Perth tu mak tok kan ada kat UK... mcm mana nak hantar...hmmm! lain kali ye! lain kali... ok?

      Delete
  8. Macam best ni. Mestilah best tanda persahabatan tanpa batasan kan.
    Selamat menerima hadiah kpd mereka bertiga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau boleh saya mmg nak beri ole-ole buat rakan2 blog bila saya balik dari jenjalan... tp apakan daya... saya tak mampu buat mcm tu sebab ramai nanti kalau ada yang tercicir nanti kecil hati pulak... so utk berlaku adil saya buat main teka-teka... sapa dulu beri komen dan jawab dia dapat.

      Delete